Water Bottle Black 1000 ML

Absolute Fit Nutrition Water Bottle
Absoluut een mooie, stevige en trendy water bottle, in een stoere doorzichtige
kleur! Extra brede grip en met vaste dop! Het drinkgemak maakt dat je niet meer anders wilt. De grote opening om de fles te vullen en de handige drinktuit maken deze water bottle perfect om jouw drank naar keuze makkelijk mee te nemen. Kortom: een training accessoire die onmisbaar is binnen een sportieve levensstijl.

Absolute Fit Nutrition water bottle eigenschappen:
Door de makkelijke sluiting van deze water bottle is een lekkende waterfles in je tas verleden tijd. Door het lipje omhoog te duwen ontstaat er een handige drinktuit, zodat je altijd snel en makkelijk kunt drinken.

Perfect om snel te hydrateren tijdens een tempo- of hiit training. De Hydrate bottle is gemaakt van tritan materiaal wat een lange duurzaamheid met zich meebrengt. Door het tritan materaal is de fles BPA-vrij en is het bestand tegen warm water. 

Shop jou ideale sport accessoires bij Absolute Fit Nutrition!!! 

Wasvoorschriften: 
De water bottle kan in de vaatwasser maar om de fles en de bedrukking zo lang mogelijk goed te houden raden we een handwas aan.  Verwijder het koordje tijdens het wassen. Daarnaast kunnen de drinktuit en anti-lek rubber worden gedemonteerd voor de grondige schoonmaak.

 

 

Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?

Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is. 


Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.