Voeding & Supplementen

Eiwitrepen

Met Eiwitrepen krijg je snel en makkelijk voldoende Eiwitten binnen, ze zijn ook nog eens erg lekker. De Eiwitrepen die wij verkopen smaken heerlijk en zitten bomvol voldoende Eiwitten en andere belangrijke stoffen.

Zit je vaak in een situatie dat je gewoon niet even snel een maaltijd kan nemen, om voldoende Eiwitten binnen te krijgen, omdat je bijvoorbeeld geen tijd of behoefte aan vlees hebt? Op zo'n moment kunnen Eiwitrepen de ideale uitkomst bieden.

Eiwitten
Eiwitten zijn voor het behoud van sterke botten en dragen bij tot de groei van de spiermassa, maar dragen ook bij tot de instandhouding van de spiermassa. Eiwitten zorgen er ook voor dat je spieren snel herstellen na intensieve inspanning.


Soorten en smaken
Als je een druk bestaan hebt en daarom niet altijd de tijd hebt om te gaan zitten voor een gezonde maaltijd, neem dan een Eiwitreep. De repen hebben een hoogwaardige kwaliteit Eiwit.

Ben je een fanatieke sporter, dan mag de Eiwitreep niet in je sporttas ontbreken! Of heb je gewoon behoefte aan een lekker tussendoortje, kies dan voor de lekkere Eiwitrepen van Absolute Fit Nutrition!


Havermout (Oats)

Met Oats (haver) voeg je op een gemakkelijke en smaakvolle wijze complexe Koolhydraten toe aan je yoghurt, kwark of Eiwit shake. Naast de positieve effecten van Koolhydraten, ondersteunen Havergraanvezels het vergroten van de ontlasting en ze stimuleren de natuurlijke stoelgang.

Oats (Haver) bevat 63% Koolhydraten, 12% Eiwit en 5% Vet. Het Eiwit van Haver is goed verteerbaar en bevat alle essentiële Aminozuren. Havermout bevat dus veel Koolhydraten. Koolhydraten dragen namelijk bij tot het herstel van de normale werking van de spieren na zeer intensieve en/ of langdurige lichaamsbeweging, die tot spiervermoeidheid en depletie van de glycogeenvoorraad in skeletspieren heeft geleid. Dit gunstige effect wordt alleen verkregen bij een totale inname van 4g per kg lichaamsgewicht in doses, waarvan de eerste binnen de eerste 4 uur en de laatste niet later dan 6 uur na de zeer intensieve en/of langdurige lichaamsbeweging.

Oats (Haver) vormt een aparte groep binnen de grassenfamilie. Dat verklaart ook waarom Haver anders is en andere voedingseigenschappen heeft dan de drie glutenbevattende granen; Tarwe, Gerst en Rogge.

Haver (Oats) is het meest bekend door de Beta-Glucanen die het bevat. De Haverkorrel bevat 5% van deze voedingsvezels, die vooral voorkomen in de celwanden.

Wil je op een makkelijke en lekkere manier aan meer Koolhydraten komen? Bestel jou Oats Powder en voeg het toe aan je favoriete eiwitshake of gebruik het als basis bij pannenkoeken of brood.

TEST BOOSTER
Ben jij ook op zoek naar een Test Product supplement? Bestel dan onze Tribulus Terrestris die op een veilige en natuurlijke manier werken.