Pre Workout

De meeste Pre Workout supplementen bestaan uit een combinatie van snelle Koolhydraten (suikers), Aminozuren, Creatine, stikstof, Cafeïne en Vitaminen. Vitamine B ondersteunt bijvoorbeeld het energieniveau. Dit is natuurlijk ideaal vóór je absolute workout!

Pre-workout kopen?
Er zijn een aantal zaken van belang als je van plan bent om een Pre Workout aan te schaffen. Je moet eerst je doel bepalen. Als je wilt afvallen, dan zijn Pre Workouts niet geschikt, omdat er veel snelle suikers in zitten en je wilt dan juist niet teveel Koolhydraten tot je nemen. Als je wilt afvallen raden wij andere supplementen aan.

Pre Workouts bestaan voornamelijk in poedervorm. Dit omdat er veel vrije vorm ingrediënten in zitten. In ons assortiment hebben wij vier verschillende Pre Workouts met ieder zijn unieke samenstelling en smaak.

Voor je training raden wij zeker aan een Pre Workout supplement te nemen! Binnen enkele minuten na inname krijgt je lichaam een boost van voedingstoffen. Tijdens het trainen kan dit zeker een verschil maken.

Bestel bij Absolute Fit Nutrition jouw ideale Pre-Workout supplement. Met grote zorg behandelen wij jouw bestelling en je hebt je bestelling de volgende dag in huis!