Supplementen

Welke supplementen zijn voor mij geschikt?

Voedingssupplementen zijn voor iedereen die zich bezighoudt met een goede gezondheid en/of een mooie fysiek. De basis voor een mooi lichaam zijn altijd je voedingspatroon, trainingsschema en rust. Toch is het door het gebruik van een supplement vaak beter mogelijk om de gewenste doelstellingen te behalen. Voedingssupplementen zijn er voor allerlei doelstellingen en op allerlei gebieden. Een keuze is niet altijd makkelijk. Hieronder bespreken we de belangrijkste doelstellingen.

 

Voedingssupplementen en Spiergroei

Wij verkopen voedingssupplementen voor bijvoorbeeld de fanatieke fitnesser. Wil je wat meer massa en/of gewichtstoename krijgen, dan kun je bijvoorbeeld een Weightgainer kopen. Dit supplement zorgt ervoor dat je extra koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt. Een weightgainer bevat vaak voor 20-30% aan eiwit en voor 70%-80% aan koolhydraten. Wanneer je meer eet dan je verbrand, zal je namelijk in gewicht kunnen aankomen. Denk hierbij aan onze Absolute Mass Gainer.

 

Eiwitshakes

Wil je meer spiermassa krijgen, dan kies je bijvoorbeeld voor een puur eiwit supplement. Een eiwitshake neem je direct na je training en zorgt voor een goed herstel van de spieren en voor meer spieropbouw. Eiwitten haal je vaak niet voldoende uit je voedingspatroon en bij extra inspanningen kan een eiwitshake dus niet ontbreken. Een echte aanrader is onze Whey Protein Pro.

 

Creatine populair als voedingssupplement…

Het supplement creatine geeft je meer uithoudingsvermogen en kracht tijdens de training en zorgt voor meer spieropbouw. Creatine is een van de belangrijkste basis voedingssupplementen die je kunt gebruiken, als aanvulling in je dagelijkse schema. Creatine kan bij tal van sporten gebruikt worden…Ook bij duursporten, als hardlopen en fietsen. Onze Creatine Powder is 100% puur en daarom ook de perfecte creatine voor jou.

 

Het laatste doel; de Gezondheid

Deze laatste categorie is zeker niet onbelangrijk. De meeste mensen nemen wel een extra Vitamine supplement. Het lukt veel mensen namelijk niet om uit hun basis patroon al voldoende Vitaminen te halen. Een goede (Multi)Vitamine kan dan een goede aanvulling zijn. Denk hierbij aan onze Absolute Pro Multivitamin voor man en vrouw.

Een ander belangrijk voedingssupplement zijn vetzuren. Kies hierbij voor de basis de Omega 3.