Training op maat (Training - Ebook)

Heb jij hulp nodig met het juiste trainingsprogramma voor jouw wensen en lichaam? Met het persoonlijk trainingsprogramma van Absolute Fit Nutrition is jouw gehele programma gericht op jouw trainingsdoel. De persoonlijke trainingsprogramma’s worden gemaakt door online coach Nick CJ & ervaren afgestudeerden coaches waar wij nauw mee samen werken. Om de kwaliteit te waarborgen volgen zij regelmatig lezingen, seminars en nascholingen.

Daarnaast zijn er meerdere coaches in ons bestand voormalig bodybuilders en topatleten met jarenlange ervaringen. Onze coaches helpen jouw graag naar jouw ideale doel in nauwe samenwerking met Nick CJ.

Wat ontvang je van ons ?

Na aanschaf kan je in de bevestigingsmail direct het intake formulier downloaden. Hierin geef je aan wat jouw doelen, persoonlijke voorkeuren zijn etc. Na het opsturen van het intake formulier ontvang je binnen 3 werkdagen jouw persoonlijke trainingsprogramma op maat.

In deze programma’s staat per training de oefeningen die uitgevoerd dienen te worden. Er wordt aangegeven hoeveel sets er uitgevoerd moeten worden en uit hoeveel herhalingen (reps) deze sets bestaan. Dit maakt de training niet alleen overzichtelijk, het zorgt er ook voor dat de vooruitgang bij te houden is.

 

 

Let op! Het betreft enkel een persoonlijk digitaal ebook training programma gericht op jouw doel en wensen, je ontvangt geen voedingsschema of supplementen.