Omega 3 (200 caps)

Omega 3 is onmisbaar in elk verantwoord voedingspatroon! Deze ideaal gedoseerde visolie van Absolute Fit Nutrition kan een perfecte aanvulling zijn op je voedingspatroon en actieve leefstijl. Deze meervoudige onverzadigde vetzuren kunnen niet door het lichaam zelf aangemaakt worden en zal uit voeding verkregen moeten worden. Omega 3 van Absolute Fit Nutrition bevat EPA en DHA. DHA en EPA zijn bijvoorbeeld gunstig voor de bloeddruk en voor het behoud van gezonde triglyceriden. De toegevoegde vitamine E levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

INGREDIËNTEN:
Vis
olie (gestandariseerd 18% EPA en 12% DHA), capsule (gelatine) bevochtigingsmiddel: glycerol, gezuiverd water, dl-alpha-tocoferol.

BEVAT PER CAPSULE (1450 MG) PER PORTIE (2900 MG)
Visolie 1000 mg 2000 mg 
     waarvan omega 3 300 mg 600 mg
     waarvan EPA * 180 mg 360 mg
     waarvan DHA **  120 mg 240 mg
Vitamine E 12 mg 24 mg
     waarvan NRV *** 100% 200%
* EPA = eicosapentaeenzuur ** DHA = docosahexaeenzuur *** NRV =% van de nutriënten referentiewaarden (volgens VO (EG) nr. 1169/2011)
Dit profiel is gemaakt door en eigendom van Absolute Fit Nutrition


GEBRUIKSADVIES:

Neem dagelijks 2 softgel capsules met voldoende water of sap. Inname bij voorkeur tijdens een maaltijd. Het totale gewicht per capsule is 1450 mg.

ALLERGENEN:
Kan sporen bevatten van pinda's, melk-eiwit, soja en noten

WAARSCHUWINGEN:
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen.

 

Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?
Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.