Mass Gainer 3 - beginners level (Training - Ebook)

Absolute Mass Gainer 3 is het ideale trainprogramma voor de beginners level 3 die graag willen aankomen en spiermassa op willen bouwen. Het programma is echt voor mensen die zich gedisciplineerd aan het programma kunnen houden voor minimaal 6/8 weken. 

De herhalingen en setjes per oefening spelen een grote rol in je spiergroei. Het is belangrijk om te weten hoeveel herhalingen jij moet uitvoeren tijdens je workout om het gewenste doel te behalen. Het aantal herhalingen voor spiergroei ligt tussen de 6 en 12. Met maximaal 3-4 setjes per oefening zit je goed om zodanig je spieren volledig aan te spreken. Zorg er ook voor dat je de juiste voeding naar binnen werkt door middel van goed dieet. 

Dit programma bestaat uit 6 trainingsdagen verdeeld over de volgende spiergroepen: 

  • Dag 1 (borst, biceps)
  • Dag 2 (benen)
  • Dag 3 (schouders, triceps)
  • Dag 4 (rug, schouders achter)
  • Dag 5 (borst, biceps)
  • Dag 6 (Schouders, triceps, rug)

Het gaat hierbij om een split body programma waarbij de verschillende spiergroepen verdeeld zijn over verschillende trainingsdagen. De ene training ligt de focus bijvoorbeeld op het trainen van de benen, en de andere training op het trainen van de borst. Dit spieropbouw programma geniet van velen de voorkeur omdat per training de spiergroep waar de focus op ligt goed aangepakt kan worden. Hoeveel dagen er getraind wordt met een split schema verschilt nogal eens, maar over het algemeen worden er 4 of 5 dagen getraind. Met dit soort schema's moet men dus wel de wil en de tijd hebben om vaak naar de sportschool te gaan.

 

 

Let op! Het betreft enkel een digitaal ebook train programma gericht op jouw doel en wensen, je ontvangt geen supplementen.