Kopie van ABSOLUTE FIT CREATOR Shirt - White

Absolute Fit Nutrition & XPLCT delen beide de passie voor het nastreven van de beste versie van jou. Samen met XPLCT hebben wij een limited edition Weekday T-Shirt kunnen creëren, perfect voor elke training of voor casual dagen in je vrije tijd.

 Over onze nieuwe samenwerking vertelt XPLCT over deze speciale trainingspakeditie:

 “Wij geloven dat iedereen creatief is. We geloven dat we allemaal constant proberen de beste versie van onszelf te creëren. De kunst van het creëren van deze versie van jou is een levenslang project. Het vereist hard werken, toewijding, tijd en energie. Het maakt niet uit of je aan je persoonlijke fitnessdoelen werkt of iets anders creëert; dit Creator shirt zal bij je passen.”

Het Absolute Fit Creator shirt is een limited edition en nu verkrijgbaar in een zomerse kleur. Dit comfortabele shirt is afgewerkt met herkenbare XPLCT & Absolute Fit Nutrition branding en is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Het Absolute Fit Creator shirt White is gemaakt van hoogwaardig katoen en heeft een strak design. De combinatie van de regular fit en de ronde hals zorgt ervoor dat de shirts een perfecte pasvorm hebben.

Product details:

  • Ronde hals
  • Logo op de borst
  • Strak ontwerp
  • Normale pasvorm
  • Zwart en wit

Maat & pasvorm:
Modelhoogte: 183 cm
Model draagt: maat L

Productinformatie
XPL-2011-02