Gainsquad Package Gevorderd (opbouwpakket Pro) -25%

Gainsquad Package 
Supplementen + Shake beker:

Wil jij absolute fitter, sterker en groter worden dan is het belangrijk om een goed trainingsprogramma te volgen en hiernaast de juiste supplementen te hebben dat bij dit doel aansluit om de beste resultaten te halen.

Gevorderden:
Creatine 300g
Vegan BCAA 381g
Tribulus Terrestris 120 caps
Pre workout 300g (diversen smaken)
Absolute mass Gainer 3000g (diversen smaken)
Multivitamine 60 tabletten
Shake Beker

Je hebt ook de mogelijkheid om ons voedingsprogramma op maat of per doel hierbij te combineren samen met de supplementen uit het Gainsquad package. Deze combinatie bepaald voor 80% het succes van slagen, de overige 20% wordt bepaald door bewegen / sporten / fitness.

 

Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?

Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.