Fatburnsquad Vrouw (Afslankpakket) - 25%

De meeste dames willen heel graag een platte buik, absoluut goed getoonde benen en mooie billen.

Om deze doelstellingen efficiënt te behalen heb je de juiste combinatie van voedingssupplementen, training en een voedingsprogramma nodig.

Supplementen + Shake beker:
Fatburner (270G) (diversen smaken)
Omega-3 (100CAPS)
Multivitamine (60TABS)
Vegan BCAA (381G)
Iso Whey Proteïne Pro (908G) (diversen smaken)

Voor wie is het Afslank Pakket geschikt?

Voor elke vrouw die absoluut vet verbranden als hoofddoel heeft. Je leeftijd, soort sport of het aantal keren dat jij per week sport
speelt hierbij geen enkele rol.

Je hebt ook de mogelijkheid om ons voedingsprogramma op maat of per doel hierbij te combineren samen met de supplementen uit het fatburnsquad pakket. Deze combinatie bepaald voor 80% het succes van slagen, de overige 20% wordt bepaald door bewegen / sporten / fitness.

 

Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?

Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is. 

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.