Fatburner Cherry

De Cherry fatburner is speciaal ontwikkeld voor het stimuleren van je vetverbranding, het verkrijgen van extra energie en versnelling van je stofwisseling met de heerlijke kersensmaak! 

De Cherry Fatburner is speciaal ontwikkeld in een poedervorm. Ideaal voor personen die moeite hebben met het doorslikken van supplementen in pilvorm. De belangrijkste ingrediënten van de Cherry Fatburner zijn o.a l-carnitine, l-theanine, groene thee extract en guarana extract. Ook bevat elke dosering 110 mg Cafeïne. 

INGREDIËNTEN:
Maltodextrine, creatine monohydraat, l-tyrosine, anti-klontermiddel: soliciumdioxide, l-carnitine, voedingszuur: citroenzuur, groene thee extract, l-theanine, natuurlijk aroma, cafeïne anhydraat, kleurstof: rode biet, zoetstof: sucralose, guarana extract.

VOEDINGSWAARDEN:

VOEDINGSWAARDEN Per 7 g (serving) 100 g
Energie 10.0 Kcal / 42.4 KJ    142.9 Kcal / 606.4 KJ
Vetten 0.1 gram 1.5 grams
     waarvan verzadigd 0.1 gram 1.5 grams
Koolhydraten 2,1 gram 30,4 gram
     waarvan suikers 0,2 gram 3,0 gram
Eiwitten 1,0 gram 14,4 gram
INGREDIËNTEN MET FYSIOLOGISCHE WERKING PER DOSERING VAN 7 GRAM:
Creatine Monohydraat 1500 mg
L-Tyrosine 1000 mg
L-Carnitine   500 mg
L-Theanine   200 mg
Cafeïne Anhydraat   100 mg
Cafeïne uit Guarana     10 mg
Dit profiel is gemaakt door en eigendom van Absolute Fit Nutrition

GEBRUIKSADVIES:
Mix 1 dosering à 7 gram fat burner kersensmaak met 250 ml water. Bij voorkeur innemen bij het ontbijt of andere maaltijd. Nuttig de fat burner maximaal 2 maal per dag.

ALLERGENEN:
Kan sporen van gluten, eieren, soja en melk bevatten.

WAARSCHUWINGEN:
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit product bevat cafeïne.

 

Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?
Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is. 

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.