Dames 3 - Superior O (Training - Ebook)

Het ideale superior train programma voor de vrouwen met een O-frame skelet bouw. Dat wil zeggen rondborstig en ronde billen. Iemand met een O-frame skelet bouw kan alle spiergroepen even gelijkmatig trainen.  Absolute Dames 3 - Superior O is het vervolg programma voor Absolute Dames 2 - Improved O.

Het programma bestaat uit 3 trainingsdagen verdeeld over de volgende spiergroepen: 

 

 • Dag 1 (buik, benen, borst, biceps, vetverbanding)
 • Dag 2 (Buik, schouders, rug, triceps, vetverbranding)
 • Dag 3 (Buik, Benen, billen, heupen, vetverbranding)
   
 •  

  Het gaat hierbij om een split body programma waarbij de verschillende spiergroepen verdeeld zijn over verschillende trainingsdagen. De ene training ligt de focus bijvoorbeeld op het trainen van de benen, en de andere training op het trainen van de borst. Dit fitness schema geniet van velen de voorkeur omdat per training de spiergroep waar de focus op ligt goed aangepakt kan worden. Hoeveel dagen er getraind wordt met een split schema verschilt nogal eens, maar over het algemeen worden er 4 of 5 dagen getraind. Met dit soort schema's moet men dus wel de wil en de tijd hebben om vaak naar de sportschool te gaan.

   

   

   

  Let op! Het betreft enkel een digitaal ebook train programma gericht op jouw doel en wensen, je ontvangt geen supplementen.