Army Training - hoge intensiteit (Training - Ebook)

Absolute Army is het ideale trainprogramma voor onze mannen van de landmacht die een hele goed conditie moeten hebben en hiernaast ook aardig wat spieren willen opbouwen. Dit programma is samengesteld in samenwerking met diversen anonieme commandanten uit diversen kazernes in nederland. Deze mannen weten als geen ander wat echte discipline en doorzettingsvermogen is.  

Dit programma bestaat uit 4 trainingsdagen verdeeld over de volgende spiergroepen: 

  • Dag 1 (benen, borst, rug, schouders, biceps, triceps, buik)
  • Dag 2 (cardio)
  • Dag 3 (benen, borst, rug, schouders, biceps, triceps, buik)
  • Dag 4 (cardio)

Het gaat hierbij om een full body programma waarbij in een enkele training het hele lichaam getraind wordt. In ons full body programma word veel gebruik gemaakt van de zogehete 'compound oefeningen'.

Compound oefeningen zijn oefeningen waarbij meerdere spieren (grote) betrokken zijn, een goed voorbeeld hiervan is de squat. Dit soort oefeningen spreken een groot deel van het lichaam aan waardoor ze zeer efficient zijn. Het volledig trainen van je lichaam tijdens een training kan meer voordelen hebben. Voor beginners kan het lichaam zo wennen aan de belasting van het trainen, maar ook zeker gevorderde sporters kunnen baad hebben bij een full body programma. Omdat elke keer het hele lichaam getraind wordt, worden alle spieren meerdere keren per week geprikkeld. Dit kan weer positieve invloed hebben op de spiergroei en krachttoename.

Een full body schema word meestal maximaal drie keer per week getraind vanwege de belasting van het lichaam.

 

 

Let op! Het betreft enkel een digitaal ebook train programma gericht op jouw doel en wensen, je ontvangt geen supplementen.