Oatmeal Pro

Dit product bevat 100% puur havermeel. Dit product is bedoeld als een aanvulling op een gevarieerde voeding. Met de Oatmeal Pro van Absolute Fit Nutrition voeg je op een zeer makkelijke wijze complexe Koolhydraten toe aan je Eiwitshake.

Oatmeal Pro eigenschappen: Meng het door je Eiwit shake - makkelijker kan niet!

Oatmeal Pro is een zeer fijn gemalen Haver. Haver is het meest bekend door de Beta-Glucanen die het bevat. De Haverkorrel bevat 5% van deze voedingsvezels, die vooral voorkomen in de celwanden. In sommige haverrassen is het gehalte zelfs nog hoger.

Oats Powder bevat van nature veel voedingsvezels. Oats Powder bevat geen gram enkelvoudige Koolhydraten of suikers! Puur natuur!

Oatmeal Pro is een natuurlijk, puur en complex hoogwaardig Koolhydraat. Complexe Koolhydraten zijn erg belangrijk voor sporters. Koolhydraten dragen namelijk bij tot het herstel van de normale werking van de spieren na zeer intensieve en/ of langdurige lichaamsbeweging die tot spiervermoeidheid en depletie van de glycogeenvoorraad in skeletspieren heeft geleid. Dit gunstige effect wordt alleen verkregen bij een totale inname van 4g per kg lichaamsgewicht in doses, waarvan de eerste binnen de eerste 4 uur en de laatste niet later dan 6 uur na de zeer intensieve en/of langdurige lichaamsbeweging.

INGREDIËNTEN:
100 % puur havermeel (haver).

VOEDINGSWAARDEN:

VOEDINGSWAARDEN PER 100 GRAM PER PORTIE *
Energie 1744 kJ 523 kJ
(413 kcal) (124 kcal)
 Vetten  7,2 g  2,2 g
    waarvan verzadigd 1,3 g  0,4 g
Vetzuren
Koolhydraten  67,9 g  20,4 g
    waarvan suiker  0,8 g  0,2 g
Eiwit  14,9 g  4,5 g
Zout  0,015 g  0,005 g
* 30 g in 300 ml water
GEMIDDELDE CALORISCHE WAARDE PER 100 ML
KLAAR OM TE ETEN: met water 158,5 kJ (37,6 kcal)
Dit profiel is gemaakt door en eigendom van Absolute Fit Nutrition


GEBRUIKSADVIES:
Roer 30 g Oatmeal pro in 300 ml water. Het is ook mogelijk om de oatmeal Pro toe te voegen aan je favoriete eiwitshake bijvoorbeeld whey of gebruik het als basis bij pannenkoeken of brood.

ALLERGENEN:
Sporen van glutensojalaktose en eiwit kunnen niet worden uitgesloten.

WAARSCHUWINGEN:
Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Dit supplement is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Aanbevolen dagdoseringen niet overschrijden.


Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?

Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.