Fatburnsquad Man (Afslankpakket) -25%

Voor de echte mannen die de knop om willen zetten en absolute fit willen worden. Het pakket is bedoelt voor elke man die vet verbranden als hoofddoel heeft. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat voor soort sport je doet of het aantal keren sporten in de week. Ga voor die ultieme transformatie en Make It happen!

Supplementen + Shake beker:
Fatburner (270G) (diversen smaken)
Omega-3 (100CAPS)
Multivitamine (60TABS)
Vegan BCAA (381G)
Iso Whey Proteïne Pro (908G) (diversen smaken)

Voor wie is het Afslank pakket geschikt?

Voor de echte mannen die de knop om willen zetten en absolute fit willen worden. Het pakket is bedoelt voor elke man die vet verbranden als hoofddoel heeft. Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat voor soort sport je doet of het aantal keren sporten in de week.

Je hebt ook de mogelijkheid om ons voedingsprogramma op maat of per doel hierbij te combineren samen met de supplementen uit het fatburnsquad pakket. Deze combinatie bepaald voor 80% het succes van slagen, de overige 20% wordt bepaald door bewegen / sporten / fitness.

 

Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?

Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is. 

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.