Creatine Monohydrate Powder

Creatine Monohydraat is het meest gebruikte en bekendste voedingssupplement onder sporters. Creatine Monohydraat is een lichaamseigen stof welke wordt gemaakt in de lever. Het zorgt voor een toename in kracht, spiermassa en zorgt voor energietoevoer naar je spieren. Creatine komt veel voor in rood vlees. Door creatine als voedingssupplement te gebruiken gaan je sportprestaties omhoog. Creatine is voornamelijk geschikt voor krachttraining.

INGREDIËNTEN: 
Creatine monohydraat.

VOEDINGSWAARDEN:

VOEDINGSWAARDEN 5 g (serving)
Energie 82,80 KJ / 1980 kcal
Vetten 0,00 g
- waarvan verzadigd 0,00 g
Koolhydraten 0,00 g
- waarvan suikers 0,00 g
Vezels 0,00 g
Eiwitten 0,00 g
Zout 0,00 g
INGREDIËNTEN MET FYSIOLOGISCHE WERKING PER PORTIE VAN 5 GRAM:
Creatine monohydraat  5000 MG
* Non EU (COMMISSION IMPLEMENTING REGULATION (EU) 2018/775)
Dit profiel is gemaakt door en eigendom van Absolute Fit Nutrition

GEBRUIKSADVIES: 
Eerste week: 3 x daags 5 gram bij de maaltijd. Tweede week: 2 x daags 5 gram, bij lunch en diner. Onderhoud: 1 x daags 5 gram bij een maaltijd. 

ALLERGENEN:
Kan sporten van gluten, eieren, soja en melk bevatten.


WAARSCHUWING: 
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen. Zwangere vrouwen dienen voor gebruik van dit product een deskundige te raadplegen. 

  

Waarom staat er soms weinig of geen informatie over de werking van een product?
Helaas mogen wij tegenwoordig, door strenge EU-wetgeving, maar beperkt informatie geven over de werking van producten. Alleen zogenaamde claims die staan in de EU database mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken mogen we daarom veelal niet delen. Zo mogen we bijvoorbeeld niets zeggen over de werking van cafeïne, terwijl de werking van koffie bij iedereen bekend is.

Zijn er specifieke vragen over dit product of wil je meer informatie over de werking, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.